What's on
The Indien

The Indien + Pyke

The Indien + Pyke

vrijdag 5 maart 2021

vrijdag 5 maart 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:45, Main programme: 20:30

This event has been postponed until further notice, due to the current restrictions. Ticket buyers who have purchased a ticket directly via our website will receive more information through e-mail.

  • Program is seated only

Dit programma is tot nader orde uitgesteld vanwege de huidige coronamaatregelen.

NL: Dit is het verplaatste programma van 10 april, 9 oktober en 25 november. Tickets gekocht voor die data zijn ook geldig voor de nieuwe datum. 

ENG: This is the postponed event of April 10th, October 9th and November 25th. Tickets bought for those dates are valid for this date. 


Moderne alt-pop, een passie voor psychedelia en soul uit de jaren 60 en hunkerende vocalen, dat is The Indien in een notendop. Opgericht in Rotterdam door frontvrouw Rianne Walther en gitarist Casper Talsma, bezorgde de band een groeiende status in Nederland sinds de release van EP’s ‘Cologne’ en ‘Hiatus’. Hun succes viel ook op bij het Britse label Disturbing London, met een platencontract als gevolg. Inmiddels heeft The Indien de tijd gevonden om zichzelf voor te stellen aan het Britse publiek met optredens tijdens NME’s Cinejam (gecureerd door Bastille’s Dan Smith) en het podium te delen met Tinie Tempah.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • The Indien
  • Pyke

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Op 5 maart treedt alt-popband The Indien op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Indien

Done

Op 5 maart treedt alt-popband The Indien op in Paradiso. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

The Indien

Summer Night

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on