What's on
The Devil Makes Three

The Devil Makes Three + The Bones Of J.R. Jones

The Devil Makes Three + The Bones Of J.R. Jones

woensdag 31 mei 2023

woensdag 31 mei 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Met zes albums en bijna twintig jaar ervaring zijn er bands die het welletjes vinden. Dat geldt niet voor The Devil Makes Three. Het trio is niet van plan binnenkort te stoppen en blijft onverminderd doorschrijven en optreden. De band bestaat uit Pete Bernhard, Cooper McBean en MorganEve Swain. Samen maken ze Americana die je literair en donker kunt noemen en vaak een troubadourtintje heeft door het gebruik van allerlei soorten volksmuziek door elkaar. Denk hierbij aan folk, de Delta blues, ragtime, blues en een vleug rock en roll. Verwacht bij een concert van The Devil Makes Three zalige samenzang, een countrysnik en het gouden trio van niet alleen de bandleden, maar ook de gitaar, banjo en contrabas.

Support: The Bones Of J.R. Jones

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • The Devil Makes Three
  • The Bones of J.R. Jones
Op woensdag 31 mei staat The Devil Makes Three voor een concert in Paradiso Amsterdam. Klik hier voor meer info & tickets

The Devil Makes Three

Can't Stop

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on