What's on
Cigarillo

Tanika Charles

Tanika Charles

zondag 10 december 2017

zondag 10 december 2017

In Paradiso

Doors: 21:30, Main programme: 22:00

Dit concert is afgelast. Wegens de weersomstandigheden zijn vluchten gecanceld, waaronder die van de band. Er wordt naar een vervangende datum gezocht, kaartkopers ontvangen hierover bericht. 

Een grote rijzende ster in de Canadese soul-scene is Tanika Charles. In een paar jaar groeide de zangeres uit van solo-artiest tot bandleider, wat in 2016 leidde tot het uitbrengen van debuutalbum ‘Soul Run’ in haar eigen land. Begin dit jaar verscheen die plaat ook buiten de landsgrenzen. En met succes, want overal wordt haar autobiografische muziek met open armen ontvangen. Tanika’s nominatie voor de Juno Awards in de categorie R&B/Soul Recording of the Year is een mooie kers op de taart. Naast het optreden in Paradiso natuurlijk.

“A promising solo debut.. Definitely one to watch” - MOJO Mag
“Supremely confident for a first LP: 8/10” - Uncut Mag
"You're gonna love this" - Jamie Cullum (BBC Radio 2)
“One of the big hitters of 2017” - Craig Charles (BBC Radio 6)
“Listen to “Soul Run” and spread your wings!” - AfroPunk

View event on Facebook
Maxresdefault 1 171004 161516

Soul Run

Maxresdefault 2 171004 161615

Endless Chain

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on