Rush Hour website

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Releaseparty van Super-Sonic Jazz Family Vol. 2

Super-Sonic Jazz Festival 2023 · Releaseparty van Super-Sonic Jazz Family Vol. 2

Thursday 16 November

In Rush Hour Store

Doors: 18:00, Main programme: 18:00

No service fee

No service fee

Begin dit jaar riep het Amsterdamse jazzplatform en -label Super-Sonic Jazz de Nederlandse jazzscene op om tracks in te sturen voor het nieuwe compilatie-album ‘Super-Sonic Jazz Family Vol. 2’. Dit album is het vervolg op Vol. 1, met artiesten als Greyheads en Yannick Hiwat. Meer dan 150 artiesten stuurden hun beste werk op. Het plan om een album te maken met 12 tracks werd van tafel geveegd en een uitgebreid compilatie-album met maar liefst 31 tracks werd een feit. Het album wordt in de aanloop in bundels gelanceerd en op donderdag 16 november, tijdens de Super-Sonic Jazz festivalweek, wordt het volledige album uitgebracht op Spotify, Bandcamp en Vinyl. De release wordt gevierd met op dezelfde dag een gratis toegankelijke releaseparty in Rush Hour, met dj’s, drinks en alle artiesten van het album.

De artiesten van Super-Sonic Jazz Family Vol. 2
JELISA ft. Noflik & .multibeat, Siegfried Hart, Misto Kay, Shamis ft. King Hassan, Lennaert, Dragonfruit ft Kay Slice, Y.O.P.E., COUNTER CULTURE, Ben Penn, Bouba Dola and the Amazulu Peoples, LIKEMINDS, CLaB, Mo Wrights, Stan van Dijk, Trian Kayhatu, Hatoon, Adrian Lucas, Johnny Biner Trio, Ronny deCarlo, RADIOHOP, Tallulah Rose, Sitkamer, QUANZA, Imaginarium, Helena Casella, SHEAK, Ava Lavá, Kofi the Unknown ft. Trian Kayhatu, Dragonfruit ft Kay Slice.

Dit evenement is vrij toegankelijk voor iedereen, je hoeft hiervoor niet in het bezit te zijn van een ticket voor Super-Sonic Jazz Festival.

Line-up

Other location

    How to get to Rush Hour Store

    Tijdens het Super-Sonic Jazz Festival wordt er een in-store sessie georganiseerd in de Rush Hour Record Store aan de Spuistraat 116 in Amsterdam. De bekende platenzaak is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer: de tramhalte Dam en station Amsterdam Centraal liggen beiden op korte loopafstand van de winkel. Reis je met de auto? Parkeergarage Q-Park Nieuwendijk aan de Nieuwezijds Kolk 18, is slechts 5 minuten lopen vanaf Rush Hour. 

    Paradiso Programme

    What's on