What's on
20240307 IMG 0326

Super-Sonic Jam XL featuring Steam Down & ZEP

Super-Sonic Jam XL featuring Steam Down & ZEP

zaterdag 1 juni

In Skatecafe

Doors: 19:00, Main programme: 21:00

Including day membership

Voor dit evenement zijn twee soorten tickets te koop:

Super-Sonic Jam XL featuring Steam Down & ZEP - toegang vanaf 18:00
Super-Sonic Jazz Rave - toegang vanaf 22:00 (na Steam Down)

Tickets gaan via Skatecafe, Paradiso is niet betrokken bij de verkoop van de ticketverkoop.

Na twee uitverkochte succesedities in maart en april slaat Super-Sonic Jazz op zaterdag 1 juni 2024 opnieuw de handen ineen met Skatecafe voor Super-Sonic Jam XL: een extra grote editie van Super-Sonic Jam. Er wordt in twee zalen én op het terras uitgepakt met een jamsessie, live acts en een soulfood-barbecue. Na afloop van de jamsessie dans je tot in de vroege uurtjes tijdens Super-Sonic Jazz Rave. 

Super-Sonic Jam
Super-Sonic Jam is een concept wat is ontstaan in de kelder van Paradiso tijdens het jaarlijkse Super-Sonic Jazz Festival in Paradiso. Tijdens deze informele jamsessies kwamen muzikanten en bezoekers samen om tot diep in de nacht samen te spelen; alles draaide om spontaniteit, creativiteit en improvisatie. Sinds begin 2024 vindt de Super-Sonic Jam plaats in Skatecafe. Tijdens deze jams stond de lokale sterdrummer Emmanuel Afriyie met zijn concept Els Jam centraal. Voor de Super-Sonic Jam XL-editie gaan we internationaal en nodigen we de leden van het Londense collectief Steam Down uit om de jam te leiden. Ook Steam Down zal in het midden van de zaal staan, omringd door het publiek. Gedurende de set worden tal van gastmuzikanten en vocalisten uitgenodigd om deel te nemen.

Steam Down
Steam Down is een muziekcollectief en wekelijks evenement in Zuidoost-Londen, opgericht in 2017 door multi-instrumentalist, componist en producer Ahnansé, en heeft als doel het verbinden van muzikanten en producers in Londen, ongeacht hun achtergrond. Wat begon als een wekelijkse jamsessie, groeide uit tot een onmisbaar onderdeel van de Londense muziekscene. Hun debuutsingle 'Free My Skin' heeft wereldwijd al 2 miljoen views ontvangen, en hoewel ze hard werken aan hun debuutalbum, maken ze gelukkig op 1 juni tijd voor onze jam. 

ZEP
Na de jamsessie van Steam Down opent Skatecafe de rest van het pand. Hierbij staat een optreden van ZEP op het programma, een opvallende multi-instrumentalist bekend om zijn veelzijdige talent en indrukwekkende liveoptredens waarbij hij diverse instrumenten bespeelt. ZEP's optredens barsten van energie en weet het publiek helemaal op te hypen, waardoor hij snel een grote fanbase heeft opgebouwd binnen de skate/break/hiphop/elektronische scene.

Verder verzorgen dj's Leroy Rey, Jerrau, KC The Funkaholic, SIEM en L-Dopa ons de rest van de nacht met fijne plaatjes waarbij stilstaan geen optie is. 

TIMETABLE

Dick & Dick
18:00 - SOUL FOOD BBQ
21:00 - 23:00 - STEAM DOWN
23:00 - 03:00 - SIEM

Skatecafe
22:00 - 00:00 Leroy
00:30 - 01:30 ZEP
01:00 - 03:30 Jerrau

Club

23:00 - 03:00 - L-Dopa

Line-up

Other location

  • Steam Down
  • ZEP
Steam Down

Steam Down

Etcetera

ZEP

ZEP

Trippin

How to get to Skatecafe

Skatecafe is situated in Amsterdam North, close to the Oedipus Brewery at Gedempt Hamerkanaal 42. You can take a ferry from Amsterdam Central station and walk there in 15 minutes or cycle in 5 minutes.

Paradiso Programme

What's on