Smartlappen banner

Smartlappen karaoke

Smartlappen karaoke

zondag 16 april 2023

zondag 16 april 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 16:00, Main programme: 17:00

De Smartlappen Karaoke: 'Voor het zingen de kerk in!' - is een jaarlijks meezingspektakel in Paradiso. Onder het genot van een pilsie, een hassebassie, een pikketanussie of gewoon koffie en onder begeleiding van de briljante Smartlappen Karaoke Liveband kan er door iedereen naar hartenlust worden gezongen. Er is ruime keus uit het rijke Hollandse repertoire en ook voor de teksten is gezorgd. Zing, lal, lach, drink en pink een traantje mee met André Hazes, Willy Alberti, Johnny Jordaan en Tante Leen, maar ook met Wim Sonneveld, Ramses Shaffy en Ben Cramer!

Ook dit jaar worden er weer een aantal gastartiesten uitgenodigd om het feest compleet te maken; dit jaar zijn dat Frank LammersDouwe Bob en Leona Phillipo.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  Op zondag 16 april keert de oergezellige Smartlappen Karaoke naar de grote zaal van Paradiso. Haal hier je tickets.

  Smartlappen Karaoke - Lowlands 2018

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on