DSCF3528 mb

slowthai

slowthai

dinsdag 5 september

Paradiso

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Let op: Dit is het verplaatste concert van donderdag 28 september 2023. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.

Dit programma is uitverkocht. We hebben een wachtlijst geopend, hiervoor kun je je hier registreren. Heb je een ticket maar kun/wil je niet meer naar het concert? Dan kun je een ticket uit je bestelling aanbieden aan iemand op de wachtlijst via je account. Zie deze pagina voor meer informatie over de wachtlijst en het teruggeven van tickets.

Tickets worden twee dagen voorafgaand aan het programma per e-mail toegestuurd. 

Ter ere van het album ‘UGLY’ dat in maart uitkomt, staat slowthai in Paradiso. slowthai's derde album laat een kant van hem horen die mensen nog niet eerder hebben gehoord, maar hij ziet het als het volste plaatje tot nu toe. Zo stond zijn eerste album, ‘Nothing Great About Britain’, in het teken van waar hij vandaan kwam en alles wat hij dacht te kennen. De opvolger, ‘Tyron’, ging over wat hij op dat moment relevant vond en het heden. Dit album gaat helemaal over zichzelf en hoe hij zich voelt en wilt zijn. Alles heeft hiernaartoe geleid. 

Met een duik in de rockmuziek, met zowel zang als rap, is het zowel een opvallend afscheid voor slowthai als een terugkeer naar de roots van Tyron Kaymone Frampton. Als tiener in Northampton hield Tyron van emotioneel intense rockmuziek zoals Nirvana, Radiohead en Daniel Johnston. Hij wilde daardoor zelf in een band, maar dat is moeilijk als je geen instrument bespeelt en onzeker bent over zingen in het openbaar.   Hiphop, zijn andere liefde, stelde hem in staat een zelfstandige zanger en producer te zijn. Dit album was voor hem een poging om de geest van de broederschap te evenaren die bands hebben.

View event on Facebook

Line-up

Paradiso: Main Hall

  • slowthai
slowthai - Feel Good

slowthai

Feel Good

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on