What's on
Sleater Kinney website

Sleater-Kinney + Harkin

Sleater-Kinney + Harkin

Wednesday 19 February 2020

Wednesday 19 February 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

De Amerikaanse indiepunkband Sleater-Kinney is terug met nieuwe muziek, vier jaar na de release van het meest recente album ‘No Cities to Love’. Het riot grrrl-trio kwam op in de jaren negentig, maar klinkt juist nu grootser en gedurfder dan ooit tevoren. Denk daarbij aan meerstemmige zang, sterke gitaarriffs en een ongekend hernieuwde energie. De single ‘Hurry on Home’ werd dan ook geproduceerd door art-popmuzikant Annie Clark (St. Vincent). Ze nam overigens de gehele studioproductie van het nieuwe album ‘The Center Won’t Hold’ voor haar rekening. De nummers vormen het startpunt van een nieuw creatief avontuur van Sleater-Kinney, waarmee ze vastberaden zijn om zowel de trouwe luisteraars als nieuwe fans voor zich te winnen.

Support: Harkin
De Engelse muzikant en songwriter Katie Harkin is bekend als mede-oprichter van de indierockband Sky Larkin. Ook tourde en werkte ze samen met artiesten als Courtney Barnett, Waxahatchee, Kurt Vile en Wild Beasts. Onder haar eigen naam bracht ze de afgelopen jaren meerdere losse nummers uit; haar nieuwste single ‘Decade’ is nu te beluisteren.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sleater-Kinney
  • Harkin
Hqdefault 190614 102420

Sleater-Kinney

Hurry On Home

Hqdefault 191216 101250

Harkin

Independence Day

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on