Skin On Skin Main

Skin On Skin

Friday 3 November

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Doors close: 06:00, Main programme: 23:59

Ticket € 25,00

Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

  • Access 18 years and over only

De in Zuid-Soedan geboren, in Frankrijk gevestigde Skin On Skin groeide met zijn vooruitstrevende blend van techno, house en alternatieve hiphop de afgelopen jaren uit tot een wereldwijde favoriet. Het werk van de producer ontplofte in 2019 met zijn debuut-EP op het iconische Steel City Dance Discs, het label van Mall Grab. Een reeks uitverkochte platen en de lancering van zijn eigen Stay On Sight Recordings volgde, waarop een paar jaar later ook monsterhit ‘Burn Dem Bridges’ zou verschijnen. Met headline tours en uitverkochte sets door Australië, het Verenigd Koninkrijk, Europa en Noord-Amerika, is Skin On Skin ook als dj een niet-te-missen begrip in de technoscene geworden.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Skin On Skin
  • TBA
Skin On Skin

Skin On Skin

Boiler Room x AVA Festival 2022

Skin On Skin X Choose Love – Sudan Fundraiser

Bij het kopen van het ticket is het mogelijk om een donatie te doen aan Choose Love, een organisatie die samenwerkt met liefdadigheidsinstellingen in Soedan. Het geld wordt ingezet om mensen in nood te helpen die zijn getroffen door de burgeroorlog in het land.

Skin On Skin: "With the conflict still ongoing and rapidly expanding in Sudan, millions of innocent people are still trapped with minimal to no safety, food and resources. It’s heartbreaking to see one of my homes fall in such anguish and the people caught in the middle. I’ve joined together with Choose Love to raise urgent funds to support the Sudanese people."

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on