What's on
Sjors van der Panne LR

Sjors van der Panne

Sjors van der Panne

Sunday 8 January 2023

Sunday 8 January 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Het concert van Sjors van der Panne in Paradiso is helaas geannuleerd, er komt geen vervangende datum. Ticketkopers ontvangen een e-mail met retourmogelijkheden. 

  • Access 18 years and over only

De Amsterdamse zanger Sjors van der Panne groeide op met de muziek van onder andere Ramses Shaffy en Liesbeth List. In 2014 nam hij deel aan The Voice Of Holland en werd hij tweede, maar dit bleek niet het hoogtepunt maar slechts het begin van een prachtige carrière. Van der Panne staat bekend om zijn heldere en krachtige stemgeluid en zijn vermogen om de emotie en melancholiek uit zijn muziek voelbaar over te brengen op zijn publiek. Tijdens zijn liveshows zingt hij nummers uit zijn eigen repertoire, aangevuld met bekende klassiekers van onder andere Shaffy en Boeijen. De afgelopen jaren gaf hij maar liefst zeven uitverkochte concerten in Het Concertgebouw. In januari 2022 is hij met een voltallige band tijdens een spetterend en hoopvol nieuwjaarsconcert met een lach en wellicht ook een traan, voor het eerst te zien in Paradiso.

Liesbeth List: "Wanneer Sjors een lied zingt, dan ís hij dat lied. Dat is heel knap en heel bijzonder."

Foto: Ris Steensma

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sjors Van Der Panne
Sjors van der Panne & Frank Boeijen - Zeg Me Dat Het Niet Zo Is

Sjors van der Panne & Frank Boeijen

Zeg Me Dat Het Niet Zo Is

Sjors van der Panne - Dan Maken We Het Land

Sjors van der Panne

Dan Maken We Het Land

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on