What's on
Sivert

Sivert Høyem + Mark Lotterman

Sivert Høyem + Mark Lotterman

Monday 17 June

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 34,00

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

Na zijn uitverkochte concert in het Zonnehuis in april keert de Noorse indierock/folkartiest en ex-Magdrugada-zanger Sivert Hoyem op maandag 17 juni met zijn band terug naar Amsterdam voor een concert in de Grote Zaal van Paradiso.

Op zijn nieuwe album 'On an Island', dat in januari van dit jaar uit kwam, geeft Sivert Høyem ruim baan aan de melancholie. Het album is opgenomen in de oude Zoar-kerk in Nyksund en klinkt even tijdloos als rauw. Het markeert een nieuw hoofdstuk in Høyems carrière, waarin het de afgelopen jaren vooral draaide om zijn rol als zanger in de band Madrugada; een van het grootste en meest geprezen bands van thuisland Noorwegen.

Line-up

Main Hall

  • Sivert Høyem
Sivert Høyem

Sivert Høyem

The Rust (Official Video)

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on