Shellac by Abbey Braden

Shellac + Lifeless Past

Shellac + Lifeless Past

Friday 20 October

In Paradiso - Main Hall

Doors: 17:30, Support: 16:00, Main programme: 19:00

Ticket € 25,50

For members

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Price including € 3,00 service fee
Excluding € 4,00 monthly membership

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, hiermee kun je naar verschillende indieconcerten op diverse locaties in Amsterdam. Aanmelden is verplicht en kan via de link onderaan deze pagina. Meer informatie vind je op indiestad.nl.

De Amerikaanse noiserockband Shellac bestaat uit Steve Albini (gitaar en zang), Bob Weston (bas en zang) en Todd Trainer (drums en zang). De band wordt vaak gezien als project van de legendarische Steve Albini - hij zat onder andere in de studio met de Pixies, Nirvana en PJ Harvey - maar Shellac is eigenlijk groot genoeg om zonder deze aanprijzing door het leven te gaan. Het zelfbenoemd 'minimalistische rocktrio', is een band die ondanks hun serieuze desinteresse in de regels van de muziekwereld, succes heeft geboekt in de indierock-scene. Ondanks het feit dat de band niet vaak tourt, komen de Amerikanen op vrijdag 20 oktober naar Paradiso voor een concert.

Line-up

Main Hall

  • Shellac

Gratis met Indiestadpas 2023

Dit evenement is gratis toegankelijk met de Indiestadpas 2023, deze is verkrijgbaar via de webshop van Paradiso. Aanmelden kan via onderstaande link. Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Indiestad om op de hoogte te blijven. Meer informatie vind je op de website van Indiestad.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on