What's on
Sef

Sef - Tuin Sessie inclusief diner + Sticks spoken word

Sef - Tuin Sessie inclusief diner + Sticks spoken word

Tuesday 1 September 2020

Tuesday 1 September 2020

Doors: 18:00, Doors close: 22:00, Support: 16:45, Main programme: 18:45

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Op dinsdag 1 september geeft Sef een intiem openluchtconcert inclusief diner in de prachtige tuin van Paradiso Noord - Tolhuistuin. Het navigatieadres is Tolhuisweg 3 in Amsterdam. Tijdens het diner zal Sef daarnaast zijn favoriete Bossa Nova platen draaien, die een grote inspiratiebron vormden tijdens het schrijfproces van zijn nieuwe album 'El Salvador'.

Concert inclusief diner
Dit concert vindt plaats tijdens een diner in de tuin, verzorgd door de chefs van Restaurant THT. De kosten voor toegang tot het concert, het diner en een welkomsdrankje zijn €49,50 (incl. servicekosten). Drankjes dien je ter plekke af te rekenen. Heb je een voedselallergie of een speciale dieetwens? Laat dit alsjeblieft tijdig weten via [email protected].

Bij slecht weer vindt dit concert binnen plaats.

Sef
Sef begon zijn muzikale carrière binnen de groep Flinke Namen, samen met Glen Faria en Mossel. In 2011 bracht hij voor het eerst solo muziek uit en scoorde meteen een hit met ‘De Leven’, de titelsong van de film Rabat. Yousef manifesteerde zich ook als grafisch ontwerper en regisseur; hij maakte veel van zijn eigen artwork en videoclips, evenals die van collega-artiesten. Met zijn tweede album 'In Kleur' werd hij genomineerd voor een 3FM en Edison award. Ook zijn derde album mocht rekenen op lovende recensies. In 2017 startte met Pepijn Lanen (De Jeugd van Tegenwoordig) de podcast ’Yous & Yay: New Emotions’ voor de VPRO die inmiddels is uitgegroeid tot 1 van de best beluisterde podcasts in de Benelux. Twee jaar na zijn laatste album ‘Excusez Moi’ liet Sef begin dit jaar weer van zich horen met zijn nieuwe plaat 'El Salvador', waarop hij de grotere levensvragen niet schuwt. Op 1 september geeft hij een intiem buitenconcert in de prachtige Tolhuistuin in Amsterdam.

View event on Facebook

Line-up

Garden

  • Sef met orkest
Sef - Niks Missen

Sef

Niks Missen

Accept the preferences cookies to view the video.
Paradiso Programme

What's on