What's on
Yousef 2023 Eva Roefs0200083 mb

Sef & het El Salvador Ensemble

Sef & het El Salvador Ensemble

Friday 1 December 2023

Friday 1 December 2023

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

Purchased tickets are available to download two days prior to the event via your Paradiso account or email confirmation.

Uomo universale en popartiest Sef, oftewel Yousef Gnaoui, begon zijn muzikale carrière binnen de groep Flinke Namen waarmee hij meerdere hits scoorde en door de Benelux toerde. Vrij snel tijdens en na zijn eerste officiële releases werd duidelijk dat Sef multi-getalenteerd was en niet stil kon zitten.

In 2011 bracht hij voor het eerst solo muziek uit en scoorde meteen een hit met ‘De Leven’, de titelsong van de film ‘Rabat’. Naast muziek manifesteerde Yousef zich ook als grafisch ontwerper en regisseur. De meeste van zijn eigen platenhoezen en videoclips maakte Sef zelf en daarnaast nam hij ook de visuele uitingen van meerdere collega-artiesten voor zijn rekening als zowel regisseur, grafisch ontwerper en art-director.

Met zijn 2e album ‘In Kleur’ scoorde hij een 3FM megahit met ‘Toch Houdt ze van Mij’, werd hij genomineerd voor 3FM en Edison awards en bracht hij een compleet door hem ontworpen en geredacteerd magazine uit bij het album. Met de release van zijn derde album ‘Excusez Moi’ in 2017 is Sef niet meer weg te denken uit het Nederlandse muzikale landschap. Sef wordt door veel van zijn muzikale collega’s gezien als een toonaangevend artiest door zowel zijn muzikale als visuele keuzes.

In februari bracht hij zijn vijfde studioalbum ‘Ik Zou Voor Veel Kunnen Sterven Maar Niet Voor Een Vlag’ uit. Een album dat wordt omschreven als “een hoopvolle schreeuw om systeemverandering en een zoektocht naar nieuwe, dynamische manieren van samenzijn”.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sef
Sef

Sef

El Salvador Live In Paradiso

Accept the preferences cookies to view the video.

Sef op Spotify

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on