What's on
SEF website

On-demand: Sef: El Salvador Live in Paradiso

On-demand: Sef: El Salvador Live in Paradiso

Friday 9 April 2021

Friday 9 April 2021

Doors: 20:15, Main programme: 20:30

Prijzen:
Livestream ticket: € 5,00 (incl. A4-poster en servicekosten)
T-shirt: € 35,00 (incl. ticket en servicekosten, excl. verzendkosten)
Longsleeve: € 45,00 (incl. ticket en servicekosten, excl.verzendkosten)

Merchandise wordt op bestelling gedrukt. Het is daardoor niet mogelijk om een item te ruilen of te annuleren. Merch wordt ongeveer drie weken na de livestream geleverd.
  • Tickets only sold online

De livestream van Sef is na de uitzending op vrijdag 9 april terug te kijken tot en met zondag 11 april via live.paradiso.nl. Inloggen doe je met je persoonlijke code, die je eerder hebt ontvangen na aankoop van een ticket. Bekijk deze pagina voor informatie en een FAQ.

Nagenoeg tegelijk met de eerste lockdown in maart 2020 bracht rapper en popartiest Sef zijn vierde popalbum ‘El Salvador’ uit. De liedjes van de plaat live spelen was het hele jaar helaas onmogelijk. In december gaf Paradiso de sleutel van het gebouw aan een aantal artiesten, onder wie Sef. Hij besloot zijn album ‘El Salvador’ - voor het allereerst sinds de release - integraal live te spelen. En niet zoals we hem live kennen in een kleine elektronische set-up, maar met een bigband onder leiding van arrangeur Alexander van Popta. In El Salvador Live in Paradiso zien we Sef excelleren in de context van een bigband en worden de ijzersterke popliedjes van El Salvador naar een hoger niveau getild.

Op vrijdag 9 april zijn deze opnames met een livestreamticket te bekijken via live.paradiso.nl. Bij aankoop van een ticket ontvang je een gratis A4-poster van de show. Ook is er tot en met de livestream exclusieve merchandise van de El Salvador Live in Paradiso-show verkrijgbaar, hier ontvang je automatisch een livestreamticket bij. Kijk bij tickets voor alle prijzen.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Sef met orkest

Exclusieve merchandise - El Salvador Live in Paradiso

El Salvador Live in Paradiso - Merchandise
El Salvador Live in Paradiso - Merchandise
El Salvador Live in Paradiso - Merchandise
El Salvador Live in Paradiso - Merchandise
Hqdefault 210325 164847

Sef

Niks Missen

Paradiso Programme

What's on