What's on
Saint Levant cropped

Saint Levant

Tuesday 12 November

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 28,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Tickets will be available two days prior to the event via your account.

 • Limited tickets per person

Marwan Abdelhamid, beter bekend als Saint Levant, is een muzikant geboren in Jeruzalem tijdens de tweede Intifada, met een Frans-Algerijnse moeder en een Servisch-Palestijnse vader. Hij groeide tien jaar op in Gaza, wat hij later eerde met zijn eerste EP 'From Gaza with Love' uit 2023. Tijdens de slag om Gaza in 2007 werden Marwan en zijn familie gedwongen naar Jordanië te vluchten, waar hij de rest van zijn jeugd zou doorbrengen tot hij naar Los Angeles verhuisde. Door zijn diverse achtergrond en inspiratiebronnen, van traditionele Arabische muziek tot r&b en hiphop, weet hij Engels, Frans en Arabisch naadloos te combineren in zijn teksten, waardoor hij fans van over de hele wereld heeft aangetrokken.

Zijn laatste release en debuutalbum 'DEIRA' verwijst naar een hotel in Gaza City, ontworpen door zijn vader, dat onlangs werd verwoest door IDF-bombardementen. Het album herdenkt het hotel als een symbool van een vrij Palestina, en viert tegelijkertijd zijn Palestijnse roots en reflecteert op zijn groeiende carrière te midden van de verwoesting van zijn thuisstad. Uitdaging, hoop en een zekere mate van schuldgevoel doordringen de levendige en hypnotiserende liedjes, die zowel pop-allure hebben als een gevoel van avontuur behouden.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

 • Saint Levant
Saint Levant

Saint Levant

Deira ft. MC Abdul (Official Video)

Accept the preferences cookies to view the video.

Saint Levant op Spotify

VIP-Pakketten

Gedurende de presale en na de start van de reguliere kaartverkoop zijn twee VIP-pakketten voor dit concert te koop via Please & Thank You.

Meet & Greet Package

 • Een regulier ticket
 • Meet & Greet vóór de show + fotomoment
 • VIP Only Merch Item
 • Souvenire laminate & sleutelkoord
 • Vroege toegang tot de show en vroege toegang tot merchandise

Early Entry Package

 • Een regulier ticke
 • VIP Only Merch Item
 • Souvenire laminate & sleutelkoord
 • Vroege toegang tot de show en vroege toegang tot merchandise

Let op: Paradiso is niet betrokken bij de verkoop en inhoud van deze VIP pakketten.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on