What's on
SEATED 1

Sad Night Dynamite

Sunday 3 November

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Including day membership

Het duo Josh Greacen en Archie Blagden, uit Somerset, maakte in 2020 hun intrede met een geluid dat de griezelige psychedelica van het gebied door de scherpe lens van hedendaagse paranoia duwde. De mixtapes ‘Vol.I’, ‘Vol.II’ en samenwerkingen met namen als Moonchild Sanelly en IDK hebben sindsdien een gevoelige snaar geraakt. De kenmerkende mix van surrealistische karakterstudies, humor en de serieuze ondertoon van de band heeft geleid tot miljoenen streams en uitverkochte tours over de hele wereld.

Ze verbinden de onwaarschijnlijke punten tussen hiphop, pop en storytelling. Deze mix is goed te horen op het debuutalbum ‘Welcome The Night’. Dit is een humoristische soundtrack voor het einde van de wereld, maar wel een die is ontworpen om een ontheemde generatie wat troost te bieden te midden van de onsamenhangendheid van het leven.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Sad Night Dynamite
Sad Night Dynamite

Sad Night Dynamite

Who Do You Think You Are?

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on