What's on
Roisin beter

Róisín Murphy - extra show

Róisín Murphy - extra show

Thursday 7 March 2024

Thursday 7 March 2024

In Gashouder

Doors: 19:00, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Ticketverkoop verloopt via Ticketmaster

In cooperation with MOJO concerts.

In haar indrukwekkende diverse carrière verlegt de Ierse artiest Róisín Murphy voortdurend haar grenzen, zowel in de liedjes als in live optredens. Haar vermogen om constant een innovatieve artiest te zijn, is op zichzelf al een spectaculair gegeven. Op het podium bewijst Murphy keer op keer een veelbewogen artiest te zijn in elke zin van het woord.

De aankomende tour kunnen de fans het langverwachte nieuwe album 'Hit Parade' in een live setting beleven. De 13 nummers tellende compilatie van genre overschrijdende liedjes geproduceerd in samenwerking met elektronische muziekvirtuoos DJ Koze. Met dit nieuwe album' zet Murphy haar voortdurend evoluerende carrière van 30 jaar voort.

Door een toevallige ontmoeting met bassist Mark Brydon werd Róisín Murphy in de jaren negentig bekend als de helft van het electropopduo Moloko, waarmee ze hits scoorde als 'Sing It Back', 'The Time Is Now' en 'Fun For Me'. In 2003 ging ze solo verder en van daaruit omvatte Murphy's solocarrière vijf geprezen albums (met een Mercury Music Prize-nominatie voor 'Hairless Toys' uit 2015), gevierde EP's en single-samenwerkingen , en recentelijk ook regie- en acteerprijzen voor video's.

Line-up

Other location

  • Róisín Murphy
Róisín Murphy

Róisín Murphy

Two Ways

Accept the preferences cookies to view the video.
Róisín Murphy

Róisín Murphy

Incapable live at Glastonbury Festivals 2022

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Gashouder

Dit concert vindt plaats in de Gashouder in Amsterdam: Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam. De locatie is goed bereikbaar met de fiets of het openbaar vervoer.

Paradiso Programme

What's on