What's on
Raqs header

Raqs: King's day night with Shkoon & Friends

Raqs: King's day night with Shkoon & Friends

Friday 27 April 2018

Friday 27 April 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 23:00, Doors close: 04:45, Main programme: 23:00

Entree aan de zaal: 15 euro
  • Access 18 years and over only

Line up:

Shkoon
Samaya
Electro Wheat
King Size

Raqs organiseert muziek- en kunstevenementen waar de muzikale en visuele beleving centraal staan, met een nadruk op de mix van hedendaagse oriëntaalse (pop)muziek en westerse popcultuur. Raqs – dat dans betekent in verschillende oriëntaalse culturen – gelooft dat muziek een taal is en de mogelijkheid biedt om mensen van verschillende culturen bij elkaar te brengen, om dat wat we gemeenschappelijk hebben te delen. 

Programma in samenwerking met Stichting Pera, dat al jaren hedendaagse kunst en muziek evenementen met een focus op Istanbul en zijn historische en culturele connecties organiseert in Paradiso.

Dit programma is vrij toegankelijk als je in het bezit bent van een 50x50 Club Paradiso pas. Ga naar http://paradi.so/50x50 voor meer informatie of om de pas direct te bestellen. 

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

    How to get to Paradiso

    Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

    Paradiso Programme

    What's on