What's on
Paradiso

Rams’ Pocket Radio, Eastern Conference Champions - Verplaatst naar Paradiso

Rams’ Pocket Radio, Eastern Conference Champions - Verplaatst naar Paradiso

Monday 2 July 2012

Monday 2 July 2012

Het concert is van Bitterzoet verplaatst naar de kleine zaal van Paradiso. De aanvang is gewijzigd van 20.30 uur naar 22.00 uur. Eastern Conference Champions: 22.00 uur. Rams’ Pocket Radio: 23.00 uur.

Reeds gekochte kaarten blijven geldig.

Achter de bandnaam van Rams’ Pocket Radio schuilt een interessant verhaal. Dieter Rams was een ontwerper uit de jaren vijftig die zijn tijd ver vooruit was, en toen al radio’s en platenspelers ontwierp met een futuristisch en minimaal design. De Noord-Ierse zanger Peter McCauley is groot fan van Rams en besloot zijn band naar hem te vernoemen. In zijn muziek houdt hij dezelfde werkwijze aan als Rams: aandacht voor detail, vernieuwing en schoonheid en geen opsmuk. Dat resulteert in simpele maar doeltreffende pianopopliedjes die McCauley zelf inspeelt op piano, drums en gitaar. Live krijgt de Ierse zanger hulp van een volledige band. Niemand minder dan Snow Patrol’s Gary Lightbody is fan van Ram’s Pocket Radio en noemde de band ‘angstaanjagend goed’.

Eastern Conference Champions is een Amerikaanse indieband die internationaal naam maakte door hun bijdrage aan de ‘Twilight Saga: Eclipse’ soundtrack. Ook tourde de band samen de wereld over met Rogue Wave.

Paradiso Programme

What's on