What's on
QUIQUE Press 4 mb

QUIQUE

Thursday 10 October

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 17:30, Main programme: 20:30

Ticket € 25,20

For members

Excluding € 4,00 monthly membership

Excluding € 4,00 monthly membership

Amsterdammer Enrique Ebbink, beter bekend als QUIQUE, heeft al grote successen geboekt met een uitverkochte tour en een show op Lowlands. QUIQUE, een artiest die zich beweegt tussen latinpop en hiphop, ontwikkelde een unieke sound met tweetalige tracks in het Spaans en Nederlands.

QUIQUE groeide op in Amsterdam met een Nederlandse vader en een Colombiaanse moeder, waardoor hij zowel de Nederlandse als de Latijns-Amerikaanse muziekcultuur omarmde. Na het winnen van de talentenwedstrijd Fuego in 2018, verwierf hij bekendheid met zijn hit ‘Bici’ en EP ‘Tú’. Ondanks de uitdagingen tijdens de coronapandemie, maakte hij een sterke comeback met hits zoals ‘Camino’ en ‘¡UP!’.

In mei heeft hij zijn langverwachte debuutalbum ‘El Colombolandés’ uitgebracht. Een album waarin hij zijn identiteit volledig tot uiting brengt.

Line-up

Main Hall

  • QUIQUE
QUIQUE

QUIQUE

Camino

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on