What's on
Paradiso

Progress Bar

Progress Bar

zaterdag 15 oktober 2016

zaterdag 15 oktober 2016

Locatie: Paradiso Noord. Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord: bij restaurant THT.

Let op! De aanvangstijd en zaal open tijd zijn een uur later dan eerder was vermeld. Het programma zal nu beginnen om 21.00 uur, de zaal gaat open om 20.30 uur.

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam.

Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Line-up: Amnesia Scanner (nieuwe AV-show), Malibu, Toxe, ALX9696, Mechatok en resident Juha. Meer namen volgen.

Talks programma: Staycore artiesten Toxe, Alx9696 en Mechatok (interview door Stefan Wharton), graphic designer Michael Oswell (interview door Juha van ’t Zelfde) en een lezing van journalist Ash Sarkar over de Brexit, de vluchtelingenproblematiek en Trump vs Clinton.

Progress Bar is een samenwerking tussen Sonic Acts in Amsterdam en Lighthouse in Brighton. Bij voorgaande edities van Progress Bar waren King Midas Sound, Lafawndah, Ital Tek, Gaika, Nkisi, Elysia Crampton, Nidia Minaj en vele anderen te gast. Voor meer informatie en kaarten kijk op www.sonicacts.com. 

Progress Bar biedt inzicht in de artistieke praktijk van de meest opwindende artiesten uit de hedendaagse cultuur, van avant-garde muziekproducenten en filmmakers tot opkomende kunstenaars en ontwerpers. Tijdens interviews en lezingen voorafgaand aan de optredens, kunnen mensen meer ontdekken over de kunstenaars en muzikanten, hun aanpak en werk om het vervolgens te beleven. In hun werk adresseren de artiesten urgente issues die zich verhouden tot de huidige staat van de wereld, van queer culture en sociale ongelijkheid tot het economische systeem en nieuwe manieren van (kunst en muziek) maken, produceren en distribueren.

Paradiso Programme

What's on