What's on
Parker fans cms

Parker Fans + Thor Kissing

Parker Fans + Thor Kissing

zaterdag 8 april 2023

zaterdag 8 april 2023

In Cinetol

Doors: 20:45

Parker is de verlosser. Iedereen wil op Parker lijken. Zo ook Sem en Kick. Daarom moest hun nieuwe dansproject wel Parker Fans heten. Met weinig budget en nog minder schaamte bezingt Parker Fans Randstedelijke beslommering in semi-elektrische indieboogie. Live aangevuld met echte instrumenten proberen ze wanhopig zieltjes te winnen, te beginnen op het goorste huisfeestje bij jou in de buurt.

Op 8 april brengen ze hun eerste EP uit in Cinetol.

Support: Thor Kissing

Thor Kissing is je favoriete muzikant z’n favoriete mafkadet en dat is-ie. Op negenjarige leeftijd schreef hij boekjes vol met songteksten om deze vervolgens luidkeels te zingen en te beatboxen. Op zijn zestiende produceerde hij elektronische dansmuziek op zijn kamer. Allemaal om uiteindelijk als prille twintiger uit te groeien tot een kinderlijk volwassen indiepop weirdo. En who knows what’s next? Thor Kissing flikt het allemaal. Zijn liveshows zijn minimaal zo lollig als zijn voorkomen en brengen je naar huis met een voldaan gevoel dat men niet bepaald kan omschrijven.


Line-up

Cinetol

  • Parker Fans
  • Thor Kissing

How to get to Cinetol

Cinetol is on Tolstraat 182 in the South of Amsterdam. The closest tram stop is Lutmastraat. There is also a nice restaurant in the building where you can have dinner before the show. 

Paradiso Programme

What's on