What's on
Paradiso

ParadiSOLO - Benny Rodrigues

ParadiSOLO - Benny Rodrigues

zaterdag 16 juli 2016

zaterdag 16 juli 2016

Bij ParadiSOLO draait het om één DJ zijn of haar muziek en sfeer. In eerdere edities betraden onder andere Melon, Steve Rachmad, Michel de Hey, Dimitri en Shinedoe het podium van Paradiso.

Deze keer staat "de man die alles kan" en publiekslieveling alom Benny Rodrigues centraal. Techno, house, wat vuige electro, het kan weer alle kanten op gaan. Een ding is zeker: beide benen staan gegarandeerd op de dansvloer.

Grote zaal: Benny Rodrigues (2.5 hour set), Lolla Tek (Techno Tuesdays), Riley Blue (Reykjavik/London), 2CV (Van God Los) & RabbleRouse.

Kleine zaal: Zu Browka International, Connie Komen & Ravage Ravage.

Misschien is je het niet onopgemerkt gebleven dat Amsterdam de laatste tijd een ware filmset is geweest voor spectaculaire stunts en Hollywood-sterren. Deze avond is Paradiso aan de beurt! Sense8, een cultserie op Netflix van de makers van The Matrix Trilogie, is aanwezig tijdens Paradisolo om opnames te maken voor het 2de seizoen. Kom op tijd om zeker te zijn van een unieke cameo appearance van DJ Riley Blue en geniet van je eigen 15 minutes of fame.

Dresscode: blauw & zilver.

Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.

Paradiso Programme

What's on