What's on
Paradiso ADE credit Kneles

Paradiso Vriendendag 2022

Paradiso Vriendendag 2022

zondag 2 oktober 2022

zondag 2 oktober 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 13:00, Doors close: 18:00, Main programme: 13:00

Exclusief voor vrienden van Paradiso: De Paradiso Vriendendag 2022. Via deze link kun je vriend worden en mag je ook naar deze dag in Paradiso. Vrienden krijgen een kijkje achter de schermen en worden meegenomen in de plannen voor de toekomst. Daarnaast wordt er gezorgd voor een hapje, een drankje, muziek en film.

Line-up

Main Hall

  Word vriend van Paradiso

  Word vriend van Paradiso en steun hiermee Paradiso in haar culturele en maatschappelijke doelstellingen. Paradiso is een non-profit organisatie. Met alle inkomsten worden nieuwe projecten in de stad gefinancierd: diverse programma’s voor een nieuw publiek. Op deze manier biedt Paradiso een podium aan jonge makers en doet het aan talentontwikkeling. Bekijk hieronder wat je als vriend van Paradiso nog meer ontvangt. Vrienden ontvangen met ingang van 2022 ieder jaar een nieuwe vriendenpas in januari.

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on