What's on
Paceshifters web

Paceshifters + Rovar

Paceshifters + Rovar

Friday 29 December 2023

Friday 29 December 2023

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Dit is het verplaatste concert van 16 december 2023 in Paradiso, het concert is verplaatst naar Tolhuistuin, Amsterdam. Let op: De aanvangstijd en locatie is gewijzigd. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Kaartkopers ontvangen een e-mail met meer informatie.

In 2023 bestaat Paceshifters 15 jaar. Een hele mooie mijlpaal en meteen een goede reden voor een groot feest. Vanaf het eerste levensjaar van de band in 2008 tot aan nu heeft de alternatieve rockband uit Wijhe naar eigen zeggen altijd groot gedroomd. Van de kleinste kroegen in Canada tot aan de grootste zaal; altijd betreden de mannen het podium met dezelfde portie enthousiasme en energie. Voor hun 15-jarig bestaan wordt er een avondvullend programma neergezet om samen op de afgelopen vijftien jaar te dansen en proosten.

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Paceshifters
Paceshifters

Paceshifters

Backseat Driver

Op zaterdag 16 december viert de alternatieve rockband Paceshifters het 15-jarig bestaan. Tickets hier verkrijgbaar.

Paceshifters

Rhythm Of The Ocean

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on