What's on
Paradiso

Otis Gibbs + voorprogramma Matt Harlan & Rachel Jones

Otis Gibbs + voorprogramma Matt Harlan & Rachel Jones

Tuesday 18 October 2016

Tuesday 18 October 2016

Locatie: Paradiso Noord (Tuinzaal). Adres: IJpromenade 2, Amsterdam Noord. Hier kun je alleen pinnen. Je kunt ook eten in Paradiso Noord:  bij restaurant THT.

Zijn rauwe stem is zijn handelsmerk en muzikaal houdt hij het midden tussen Steve Earle, Woody Guthrie, Johnny Cash en Billy Bragg. De optredens van Otis Gibbs zijn een belevenis op zich, niet alleen vanwege zijn krachtige performance maar ook om de bijzondere en vaak ook hilarische verhalen die hij tussendoor verteld. Zijn verhalen gaan over echte mensen, over zwervers en andere nomaden die hij ontmoette tijdens zijn reizen, de mensen op het platteland van Indiana waar hij opgroeide of de dagelijkse dingen die hij om zich heen ziet in East Nashville.

Voorprogramma: Matt Harlan & Rachel Jones
Texaan Matt Harlan is een eerste klasse troubadour die grossiert in prachtige beeldende roadsongs over het leven en de dood. Zijn liedjes slepen je mee over het hete asfalt en de zanderige landweggetjes over het Amerikaanse platteland. Zijn filmische liedjes spelen zich voornamelijk af in het zuiden van de VS, op zijn Texaanse geboortegrond en de omringende staten. Het zijn liedjes van het soort zoals we die kennen van legendes als Townes Van Zandt en Guy Clark. Matt Harlan treedt op met zangeres Rachel Jones in de achtergrond vocalen.

Dit concert maakt onderdeel uit van de Sugar Mountain Presents concertreeks, voor liefhebbers van roots en americana. Voor meer info zie www.sugarmountain.nl. Er is ook een Sugar Mountain Presents nieuwsbrief, Facebook pagina en Spotify lijst.

Concert met zitplaatsen.

Paradiso Programme

What's on