Orientalicious

Orientalicious & Raqs Flow

Orientalicious & Raqs Flow

Saturday 3 June 2017

Saturday 3 June 2017

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 15:00, Doors close: 22:30, Main programme: 16:00

Entree Early Bird (tot 3 april) | 25,- incl. daglidmaatschap

Orientalicious is een Midden-Oosters dansfestival met wereldberoemde buikdanseressen en de Nederlandse top op het podium. Het programma start met een open podium, waar jong talent zich kan presenteren. Aansluitend nemen buikdansers het tegen elkaar op in de competitie voor de internationale vakjury. Het publiek heeft ook de gelegenheid om de bazar te bezoeken en Arabische delicatessen te proeven. Het hoogtepunt van de dag is de galashow, met internationale buikdansers en de Nederlandse top bellydancers. Een bruisende en gevarieerde dansshow, die alle facetten van de Midden-Oosterse dans laat zien, van klassieke buikdans tot fusion. 

Gala show sterdansers:
Sadie Marquardt (US); Jade el Jabel (BR); Rajaa Ben Moussa (MA/CH); David Hinojosa (US); Rachid Raqs (CW/ NL); Aisa Lafour (NL); Badra Falak (NL); Mena Leila (NL); Lou Pradas (BE); Shahzadeh (NL)

16:00 – 17:00: Open stage
17:30 – 18:30: Competition
18:30 – 20:00: Dinner break
20:30 - 22:30: Gala show

Orientalicious wordt georganiseerd door het Orientalicious team van Aisa Lafour, Marmoucha en Badra Falak Bellydance.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  Orientalicious

  Orientalicious Belly Dance Nataly Hay - Hafla 2015 Amsterdam

  How to get to Paradiso

  Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

  Paradiso Programme

  What's on