What's on
Paradiso

Ook Paradiso @ Uitmarkt

Ook Paradiso @ Uitmarkt

Saturday 25 August 2012

Saturday 25 August 2012


Tijdens de Uitmarkt presenteert Paradiso een programma vol muziek, performance en theaterelementen.

15:00    LaZiz DJ's,

15:15    #Tazz

15.45    LaZiz DJ's

16:00    Samira Dainan & Imetlaa

16.30    LaZiz DJ's

16.45    #Tazz

17.15    LaZiz DJs

17:45    Glen Faria

18.45    LaZiz DJ's

19:30    Einde

#TAZZ

Zoals het Nederlandse woord gezellig onvertaalbaar lijkt, zo ook het Marokkaanse woord tazz… maar in de nieuwe show #TAZZ van Yahia Yousfi zal de betekenis zeker duidelijk worden! Yahia zal duidelijk uitleggen wat tazz is en hoe je tazz het beste kunt gebruiken: een spoedcursus tazz. Het is een comedyshow waarin de ergernissen van Yahia centraal staan. Zijn leven is een totale chaos en hij ergert zich daarom het meest aan zichzelf. Hij emigreerde naar België om op een afstand te kunnen zien wat er allemaal mis kan gaan in een land. Met een nuchtere Hollandse kijk op de wereld brengt hij je mee in de, wat hij noemt, grootste #TAZZ ooit.

Zijn carrière, zijn toekomst, zijn drama: het is één grote comedy. De makers van #TAZZ zijn tevens de programmamakers van Pezpaq TV: de satirische zender die van niemand iets heel laat. Met de slogan “Humor tegen de haren in” brengen ze je nu #TAZZ op het podium. Niemand wordt gespaard, en voor losers is geen ruimte in de zaal.

Samira Dainan & Imetlaa:

Marmoucha presenteert Samira Dainan.

De Amsterdamse jazz-zangeres Samira Dainan gaat samen met Imetlaa bekende liederen uit de jaren '80 uit de Rif (Marokko) in het Nederlands zingen.

Liederen die zo gemeengoed zijn geworden voor de eerste en tweede generatie Marokkaanse Nederlanders krijgen nu ook betekenis voor een Nederlandstalig publiek.

LaZiz DJs:

Smakelijke muziek uit het Midden Oosten, lekkere klanken uit Noord Afrika en vrolijke sounds uit het Westen. Al zes jaar een succesvolle clubavond in Paradiso met nationale en internationale DJ’s, VJ’s en dance-acts in moderne dans en bellydance.

Stichting Marmoucha:

Marmoucha is de producent en promotor van jaarlijks meer dan 150 voorstellingen met Marokkaanse kunst en cultuur in Nederland en Nederlandse kunst en cultuur in Marokko.

De voorstellingen zijn te vinden op vele festivals, in poppodia en theaterzalen. De podiumkunsten bestaan vooral uit Marokkaanse muziek, dans en theater.

Marmoucha is er voor alle liefhebbers van Marokkaanse kunst en cultuur en brengt daarom een breed aanbod aan activiteiten.

Van traditioneel tot modern, van pop tot klassiek, alle stijlen komen aan bod op de podia die zich daar het beste voor lenen.

Ook in de vorm is veel keus: dance-events, concerten, festivals, gala’s, benefietconcerten en openluchtfestivals om er maar een paar te noemen.

GLEN FARIA:

Toen Glen Faria ineens de naam MC Fit kreeg zei zijn moeder:  "Ik heb je niet zo genoemd.... en je vader ook niet".“Nu vijftien jaar later vraag ik me soms ook nog wel eens af waarom ik die naam niet heb gekozen als Rapper. Glen Faria..... goeie naam toch? en wat maakt het uit? Glen Faria en MC Fit zijn toch hetzelfde... of niet.”

Concept en Spel: Glen Faria
Video: VJ Aineko
Eindregie: Murth Mossel
Videobijdrage en -advies: Jeroen Hofs


Paradiso Programme

What's on