What's on
Paradiso

Ongpst Maar Wel Lekker 2 YA

Ongpst Maar Wel Lekker 2 YA

vrijdag 15 januari 2016

vrijdag 15 januari 2016

Vanaf nu kun je voor alle nachtprogramma’s ook terecht op www.clubparadiso.amsterdam.
Volg Club Paradiso ook via Facebook, Instagram en Twitter.

Line-up: Adje (live), Rachel Green, Banaan & Elvis, Hippe Types B, Sunny, Girls, Sanka Soundsystem, MC Lu.

Ei ei ei en we zijn zo blij want Ongpst MaarWel Lkkr kent op 15 Januari 2 jaar lang… Stiekem tongen op de WC, je onderbroekje vochtig schuren, een stevige hoeveelheid promillages, elk 3de persoon je holletje in sleuren, het ‘Tot je gaatje gaan’ en natuurlijk alles waarvan de mooie en nette ‘’Hollandsche normen en waarden’’ huilend de foetus houding in kruipen.

Dit keer doen we niet aan een saaie en geforceerde verjaardag waarin je verveeld pillen probeert te verkopen aan je schoonfamilie of lam een paringsdans opvoert voor die ene vriendin van je moeder. Geef maar een goede blaas op je toeter want het is hoog tijd om je feestmutsje volop de polonaise te laten banjeren, je slinger uit te hangen en je ontzettend in je ballonnen te laten knijpen.De partykleuter van het Amsterdamse nachtleven viert haar verjaardag en voelt zich als een stoute dreumes tussen de melktassen van de buurvrouw. Jarig zijn betekend genieton, kaarsjes blazen en een clown die houdt van zijn werk maar eigenlijk meer van alleenstaande MILFS.

Op elke verjaardag hoort natuurlijk ook dat er genoeg taart is, een ‘’gezellig drankje’’ en dat men wat ‘’Speciaals’’ doet. Om dit verwachtings-patroon eens goed te bevredigen dachten wij dat het misschien wel een leuk idee was om de Paradiso te verbouwen. Samen met een Killer line-up van vaste Ongpst glijers, Amsterdamse viespeuken en Adje Donnie is het dan ook meer dan logica dat je 16 januari beter geen afspraken maakt.

Als Clintons sigaar duwen we nu al het beste feestje van ‘’16 naar binnen en het beloofd een Knalfuif als een granaat appel te worden; hard, sappig, en vol met zaad. Dus schudden met die venus heuvel, en klets je eitjes tegen de dijtjes want f*ck je goede voornemens en hou op met het gemekker, 15 januari vieren we met z’n alle 2 jaartjes jong Ongpst MaarWelHeelErgF*cking Lekker.

Heel veel ♥ en zoals altijd dikke kus op je boodie.


Uitsluitend toegang 18 jaar en ouder. Bij twijfel wordt legitimatie gevraagd.


Paradiso Programme

What's on