What's on
Paradiso

Nonkeen + Andrea Belfi

Nonkeen + Andrea Belfi

dinsdag 19 april 2016

dinsdag 19 april 2016

Trio met jeugdvrienden Nils Frahm, Frederic Gmeiner en Sebastian Signwald.

De Duitse componist/pianist/producer Nils Frahm zit bepaald niet stil en heeft een erg druk jaar achter de rug: hij bracht het album 'Solo' uit, toerde uitgebreid, en nam in juli, samen met vriend en collega Ólafur Arnalds, het album 'Trance Frendz' op, dat afgelopen september uitkwam. In 2016 gaat hij onverminderd voort met nonkeen, een nieuw project samen met Frederic Gmeiner en Sebastian Singwald. Op 19 april is nonkeen in Paradiso live te zien.

De drie kennen elkaar al sinds de jaren tachtig. In die tijd zaten Frahm en Gmeiner bij elkaar op school in Hamburg, en maakten tijdens een uitwisseling kennis met de Berlijner Singwald. Sindsdien maakte het drietal veelvuldig samen muziek. Het eerste resultaat hiervan is te horen op het album 'The Gambler' dat op 5 februari wordt uitgebracht door R&S Records.

Maximaal 4 kaarten per persoon.

Dit concert is verplaatst van Paradiso Noord, Tolhuistuin naar de grote zaal van Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam. De aanvang blijft ongewijzigd, namelijk 20.30 uur. Het voorprogramma zal nu spelen om 19.30 uur. De zaal gaat open om 19.00 uur. Reeds gekochte kaarten blijven geldig, inclusief daglidmaatschap. Nieuwe kaarten zijn exclusief lidmaatschap.

Paradiso Programme

What's on