What's on
Paradiso

Nits: release party CD Hotel Europa

Nits: release party CD Hotel Europa

zondag 8 maart 2015

zondag 8 maart 2015

Paradiso presenteert Nits in De Duif. Adres: Prinsengracht 756, Amsterdam.

2014 was een veelbewogen en succesvol jaar voor de NITS. Het 40-jarig bestaan werd krachtig geëtaleerd en luister bijgezet met een uitgebreide tour, de verzamel CD/DVD-box ‘Nits?’, de tv-documentaire ’Zonder Grenzen, 40 jaar Nits’, het aan hen opgedragen Zwitserse cover-project Isn’t Nits en een koninklijke onderscheiding. Op 9 maart dit jaar verschijnt de live 2-CD ‘Hotel Europa’.

Met de keuze van meer 30 nummers uit het repertoire dat de periode van 1990 tot 2014 beslaat (het dubbel platina live album ‘Urk’ verscheen in 1989), laat de band horen welk breed scala aan muziek zij in die tijd heeft voortgebracht, van totaal verstild tot absurd uitzinnig.

De presentatie van ‘Hotel Europa’ vindt plaats in kerk De Duif, Prinsengracht 756 Amsterdam en begint om 16:00. De band speelt in een akoestische setting, de muziek wordt afgewisseld met een publiek interview van de band door de Vlaamse publicist Bart Steenhaut. Bij de entreeprijs van €20 is een exemplaar van “HOTEL EUROPA” inbegrepen.Paradiso Programme

What's on