What's on
Nicky Elizabeth The Way Of Love 9234

Nicky Elisabeth All Night Long

Nicky Elisabeth All Night Long

Saturday 21 September

In Paradiso - Main Hall

Doors: 23:59, Doors close: 05:00

Including day membership

  • Access 18 years and over only

Nicky Elisabeth is een dj, producer en zangeres, momenteel gevestigd in zowel Amsterdam als Londen. Al op achttienjarige leeftijd begon de Nederlandse haar carrière, en werd ze resident-dj bij De Marktkantine. Nu treedt ze op bij festivals zoals ADE, Awakenings, Tomorrowland en DGTL en brengt ze singles uit op labels als Anjunadeep, Kompakt en DGTL Records. In de afgelopen jaren heeft ze niet alleen een grote fanbase van over de hele wereld verworven, maar heeft haar talent ook lof gekregen van elektronische grootheden zoals TSHA en Solomon.

Op zaterdag 21 september viert ze de release van haar eerste album 'The Way Of Love' met haar eigen show in Paradiso. Tijdens deze eerste solo all-nighter neemt ze luisteraars mee op een reis om haar debuutalbum te ontdekken: de nacht belooft een explosie aan euforische, elektronische pop met sterke melodieën en vocal hooks te worden.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Nicky Elisabeth
Nicky Elisabeth

Nicky Elisabeth

The Lights

Accept the preferences cookies to view the video.
Tomorrowland

Tomorrowland

Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on