What's on
Milo Meskens eyes closed color Brecht Steenhouwer 2

Milo Meskens

Milo Meskens

donderdag 12 april 2018

donderdag 12 april 2018

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:30, Main programme: 20:00

Milo Meskens brengt een mix van pop, folk en blues en beweegt zich in het genre van artiesten als Ben Howard, Jeff Buckley en James Bay. Zijn debuutsingle ‘Here With Me’ werd begin 2016 meteen gebombardeerd tot hotshot door StuBru. 1 maand later stond het nummer op 1 in De Afrekening (StuBru) en werd het nummer ook grijsgedraaid op MNM en Q-Music. Eerlijke, catchy songs met een melancholische stem die garant staan voor een intense en intieme sfeer. Naast voorprogramma’s voor Lambchop en JP Cooper heeft Meskens ook voorprogramma’s verzorgd voor artiesten van Nederlandse bodem zoals, Kensington en Mister & Mississippi. Vanavond is hij te zien in de Kleine Zaal.

Dit is het verplaatste concert van donderdag 23 november 2017.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Milo Meskens
Milo Meskens brengt een mix van pop, folk en blues en beweegt zich in het genre van artiesten als Ben Howard, Jeff Buckley en James Bay. Zijn debuutsingle ‘Here With Me’ werd begin 2016 meteen gebombardeerd tot hotshot door StuBru. 1 maand later stond het nummer op 1 in De Afrekening (StuBru) en werd het nummer ook grijsgedraaid op MNM en Q-Music.

New Beginning

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on