MIKE YUNG PORTRAIT 02

Mike Yung + Charlotte

Mike Yung + Charlotte

woensdag 23 januari 2019

woensdag 23 januari 2019

In Tolhuistuin - Club

Doors: 19:30, Support: 18:00, Main programme: 21:00

VIP Upgrades te koop voor 34 euro. Meer informatie én een link om deze aan te schaffen onderaan deze pagina.

Wegens overweldigende belangstelling is het concert van Mike Yung verplaatst van de kleine zaal van Paradiso naar Paradiso Noord.

Geboren New Yorker Mike Yung ging in 2016 viral nadat al 38 jaar in metrostations zong in relatieve anonimiteit. De prachtige soulvolle R&B zorgden er voor dat hij in America's Got Talent terecht kwam waar hij tot de halve finale reikte. Ook nodigde James Cordon hem uit in zijn Late Late Show.  Toch zorgde dat niet meteen voor succes voor de inmiddels 57-jarige Yung. Hij heeft sowieso de nodige pech gehad in zijn leven. Hij kreeg al eerder als jonge zanger een platencontract aangeboden, maar het label ging wegens financiële problemen failliet en Mike zag zijn carrière vroegtijdig in rook opgaan.   

Nadat hij meedeed aan de talentenshow raakte hij zelfs zijn huis kwijt. Zijn fans hielpen hem er bovenop door geld in te zamelen. Mike Yung had ook geld nodig om zijn muziek carrière alsnog nieuw leven in te blazen. Gelukkig vond hij iemand die hem ondersteunde en samen kwamen ze op het idee om een Kickstarter campagne op te zetten die succesvol werd, mede dankzij zijn eerste single ‘Alright’. Een hele toepasselijke titel, want uiteindelijk gebeurd hetzelfde met de zanger. The American Dream is alive, want momenteel tourt Mike Yung al door Amerika en volgend jaar komt hij naar Europa: op 23 januari staat hij in Paradiso Noord. 

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Mike Yung
  • Charlotte
Hqdefault 180814 140236

VIP Upgrade

  • 30 min early entry
  • Photo with Mike plus autograph
  • Exclusive VIP Tour Lanyard

Dit zijn upgrades bovenop je reguliere ticket, en dus alleen geldig in combinatie met een kaartje voor het concert. 

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on