What's on
Jo Hi Gospel Session 002softskin

Michelle David & the Gospel Sessions + Taco Fett

Michelle David & the Gospel Sessions + Taco Fett

Sunday 22 December 2019

Sunday 22 December 2019

In Paradiso - Main Hall

Doors: 20:00, Support: 18:00, Main programme: 21:00

Michelle David & The Gospel Sessions hebben al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met de liveshows rondom de releases van The Gospel Sessions-albums. Op het vorig jaar uitgekomen Vol. 3 klinkt de band veelzijdiger dan ooit. Hun unieke interpretatie van gospel komt volledig tot wasdom in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat. Op Vol. 1 greep de formatie onder aanvoering van de Amerikaans-Nederlandse zangeres Michelle David vooral terug op de oorsprong van rhythm- en bluesmuziek, op de opvolger is al een meer soulvolle benadering te horen. Met Vol. 3 is de stem van Michelle David & the Gospel Sessions gevonden, zowel live als in de studio. “Get ready to be GOSPELIZED”.

Voorprogramma: Taco Fett dj-set
Na het concert verzorgt DJ Taco Fett ook de afterparty in de grote zaal

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Michelle David & The Gospel Sessions
  • DJ Taco Fett

Van het Sugar Mountain blog:

Het eerste blog slaat op de komende show op 22 december in Paradiso. Het andere verhaal is geschreven met het oog op Once In A Blue Moon afgelopen zomer, waar Sugar Mountain een eigen podium had.

Hqdefault 190506 110222

There's A Light

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on