What's on
Jo Hi Gospel Sessions 001 1

Michelle David & the Gospel Sessions presents Sunday Service

Michelle David & the Gospel Sessions presents Sunday Service

zondag 7 juni 2020

zondag 7 juni 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 10:30, Main programme: 11:00

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Michelle David & The Gospel Sessions presenteert Sunday Service, een terugkerende zondagsdienst via livestream vanuit Paradiso. Een verkwikkend programma voor het welzijn van de (muzikale) geest.

Op 7 juni zijn Cato van Dijck van MY BABY en Benjamin Herman te gast. Ook is deze Sunday Service voor het eerst toegankelijk voor een klein publiek.

Michelle David & The Gospel Sessions heeft al menig festival, popzaal en kerk in Nederland bekeerd met zinderende liveshows rondom de releases van vier bejubelde The Gospel Sessions-albums. De band heeft hun muziek 'Rhythm & Gospel' gedoopt: een unieke interpretatie van gospel die volledig tot wasdom komt in combinatie met invloeden van soul, blues, jazz en afrobeat.

Houd deze pagina op onze website in de gaten voor meer livestreams of kijk optredens die al zijn geweest terug.

===========

Belangrijk: dit programma wordt live opgenomen en uitgezonden op Facebook, Youtube en Twitch. Het aanwezige publiek kan tijdens die opnames ook in beeld gebracht worden. Ook wordt het publiek verzocht stil te zijn tijdens de uitzending.

Voor dit programma zijn slechts 30 tickets beschikbaar. Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon. Een Paradiso lidmaatschap is niet nodig. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Michelle David & The Gospel Sessions

Van het Sugar Mountain Blog

Lees hieronder wat je zo ongeveer kunt verwachten bij een Sunday Service. Dit is een recent interview met Michelle David voor de eerste Sunday Service (op 17 mei j.l.) in de grote zaal van Paradiso.

Jo Hi Gospel Sessions 010

Michelle David & The Gospel Sessions - Sunday Service - 7 juni

Met deze week te gast: Cato van Dijck van MY BABY en Benjamin Herman

Hqdefault 200528 180312

Michelle David & The Gospel Sessions

Sunday Service - 24 mei

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on