What's on
Max Cooper Press shot 1 credit endabowe

Max Cooper Live A/V

Max Cooper Live A/V

vrijdag 8 april 2022

vrijdag 8 april 2022

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:00, Main programme: 20:30

De Noord-Ierse producer Max Cooper maakt hypnotiserende electronica die net zo goed tot zijn recht komt op de dansvloer als bij een intiem concert. Al 15 jaar slaat de muzikant een brug tussen elektronische muziek en audiovisuele kunst: in liveshows, installaties, performances en video's gaat hij met wetenschappelijke precisie te werk om zijn uitgesponnen producties nog meer kracht en emotie bij te zetten. 

Op 25 maart 2022 verschijnt 'Unspoken Words' op Max Coopers eigen label Mesh. Zijn zesde studio-album is een persoonlijk en rauw verhaal over menszijn en escapisme, visueel bijgestaan door 13 korte films. Op 8 april 2022 komt de plaat tot leven in een immersieve audiovisuele liveshow in de Grote Zaal van Paradiso.

Support: Applescal

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Max Cooper
  • Applescal

Afterparty

Op vrijdag 8 april sluit Max Cooper zijn audiovisuele liveshow af met een officiële afterparty en dj set in de Grote Zaal. De avond wordt ingeleid door een set van Atomnation labelbaas Applescal.

Kaartkopers van de liveshow kunnen gratis blijven voor deze afterparty en hoeven geen los ticket meer te kopen. Er zijn ook losse afterparty tickets beschikbaar voor €15.

Max Cooper - Everything

Max Cooper

Everything

Misschien vind je dit ook leuk

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on