What's on
Max cooper web

Max Cooper Live A/V + Nadia Struiwigh Live

Max Cooper Live A/V + Nadia Struiwigh Live

donderdag 18 januari 2024

donderdag 18 januari 2024

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:15, Main programme: 20:30

De creatieve Max Cooper uit Noord-Ierland produceert als sinds 2007 elektronische muziek die hij op een wetenschappelijke manier combineert met visuele kunst. Zijn melodische techno roept sterke emoties op en creëert een intense beleving die zowel op de dansvloer als bij een intiem concert voor spektakel zorgt.

6 oktober 2023 brengt Cooper zijn nieuwe EP 'Motif' uit op zijn eigen label Mesh, met daarop zes hypnotiserende en krachtige nummers. Geïnspireerd door het rave-tijdperk uit de jaren 90, produceerde hij een stuwende mix van breakbeat, drum-‘n-bass en techno, op donderdag 18 januari 2024 te horen in een nieuwe audiovisuele liveshow in de Grote Zaal van Paradiso.

De Nederlandse producer Nadia Struiwigh zal met haar verfijnde mix van ambient, techno en experimentele elektronica het voorprogramma verzorgen. 

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Max Cooper
  • Nadia Struiwigh
Max Cooper - Void

Max Cooper - Void

live at Sónar 2023

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on