What's on
Masego web

Masego + Emmavie

Masego + Emmavie

Tuesday 31 October 2017

Tuesday 31 October 2017

In Tolhuistuin - Club

Doors: 20:00, Support: 18:30, Main programme: 21:00

Het concert van Masego is verplaatst van Bitterzoet naar Paradiso Noord, IJpromenade 2, Amsterdam Noord.
Datum, aanvang en prijs blijven ongewijzigd. Reeds gekochte tickets blijven geldig.

Trap, house, jazz, rap, Masego weet het zelf ook niet meer. De Amerikaanse zanger heeft zoveel liefdes voor verschillende soorten genres, dat hij besloot om geen enkele in de steek te laten en alles te maken waar hij zelf zin in heeft, en noemt het TrapHouseJazz. 

Masego (Tswanees voor gezegend) is in de eerste plaats een zanger, maar speelt ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet, en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon. En dat allemaal terwijl hij geen noot muziek kan lezen. 

Op podium staat Masego meestal met een loop-recorder, waar hij volledig met eigen geluiden zijn eigen nummer recreëert zoals in de video hieronder te zien tijdens zijn sessie bij Colors Berlin. 

View event on Facebook

Line-up

Club

  • Masego
  • Emmavie
Masego colors

Navajo (live)

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on