What's on
C1 masego3

Masego + Iyamah​

Masego + Iyamah​

maandag 24 september 2018

maandag 24 september 2018

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Support: 18:30, Main programme: 20:30

Er zijn nog enkele VIP-tickets verkrijgbaar via Ticketmaster
  • Limited tickets per person

Reguliere tickets zijn uitverkocht. Voor deze vroege show zijn er nog wel VIP-tickets inclusief toegang tot het concert verkrijgbaar. Er is een extra concert later op de avond. 

Trap, house, jazz en rap: Masego weet het moeiteloos te combineren. De Amerikaanse zanger werd geboren in Jamaica en heeft een immense liefde voor verschillende soorten muziekgenres. Zo veel, dat hij besloot om geen enkel genre in de steek te laten en deze stijl vervolgens omdoopte tot TrapHouseJazz.

Masego (Tswanees voor gezegend) is in de eerste plaats een zanger, maar speelt ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet, en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon. En dat allemaal terwijl hij geen noot muziek kan lezen. Op podium staat Masego meestal met een loop-recorder, waar hij volledig met eigen geluiden zijn eigen nummer recreëert zoals in de video hieronder te zien tijdens zijn sessie bij Colors Berlin.

In 2016 bracht hij zijn eerste EP uit, genaamd The Pink Polo, die goed werd ontvangen vanwege de vooruitstrevende manier waarop Masego meerdere genres op subtiele wijze weet te verweven. Weekblad LA Weekly noemde het zelfs de toekomst van het hiphop genre. Masego gaat sindsdien onverminderd door met het maken van TrapHouseJazz en onlangs bracht hij het nummer Lady Lady uit. Een verleidelijk nummer met zwoele teksten dat goed aansluit op de voorgaande releases van de geboren Jamaicaan.

Voorprogramma: Lyamah

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Masego
  • Lyamah

VIP Packages

Bij het Masego Meet & Greet Experience Package hoort:

  • Een ticket voor het vroege concert van Masego (19.00 uur) 
  • Eerder de zaal in voor het concert
  • Meet & Greet plus foto-moment met Masego
  • Een gesigneerd tour t-shirt
  • Een Masego slaapmasker
Hqdefault 180608 155909

Navajo

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on