What's on
A6 masego6

Masego

Masego

maandag 24 september 2018

maandag 24 september 2018

In Paradiso - Main Hall

Doors: 22:15, Main programme: 23:15

Trap, house, jazz en rap: Masego weet het moeiteloos te combineren. De Amerikaanse zanger werd geboren in Jamaica en heeft een immense liefde voor verschillende soorten muziekgenres. Zo veel, dat hij besloot om geen enkel genre in de steek te laten en deze stijl vervolgens omdoopte tot TrapHouseJazz.

Masego (Tswanees voor gezegend) is in de eerste plaats een zanger, maar speelt ook de cello, piano, drums, gitaar, trompet, en een specialisatie in zowel alto als tenor saxofoon. En dat allemaal terwijl hij geen noot muziek kan lezen. Op podium staat Masego meestal met een loop-recorder, waar hij volledig met eigen geluiden zijn eigen nummer recreëert zoals in de video hieronder te zien tijdens zijn sessie bij Colors Berlin.
In 2016 bracht hij zijn eerste EP uit, genaamd The Pink Polo, die goed werd ontvangen vanwege de vooruitstrevende manier waarop Masego meerdere genres op subtiele wijze weet te verweven. Weekblad LA Weekly noemde het zelfs de toekomst van het hiphop genre. Masego gaat sindsdien onverminderd door met het maken van TrapHouseJazz en onlangs bracht hij het nummer Lady Lady uit. Een verleidelijk nummer met zwoele teksten dat goed aansluit op de voorgaande releases van de geboren Jamaicaan.

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Masego
Hqdefault 180618 100529

Navajo

VIP Packages

Each Masego Meet & Greet Experience Package includes:

  • 1 GA Ticket with Venue Early Entry
  • 1 Meet & Greet and Photo Opportunity with Masego
  • 1 Signed Tour Print
  • 1 Masego Sleep Mask

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on