Facebook bericht

Mai Tai - 35 Years of History

Mai Tai - 35 Years of History

zaterdag 11 december 2021

zaterdag 11 december 2021

In Paradiso - Main Hall

Doors: 19:00, Main programme: 20:30

The Mai Tai concert is postponed until Friday June 11th 2022. The location and times have not changed. Bought tickets remain valid for the new date of the concert. All ticket buyers will receive an email with further details

NL: Dit is het verplaatste programma van 11 december 2020. Tickets gekocht voor die datum zijn ook geldig voor de nieuwe datum.
ENG: This is the postponed event of December 11th 2021. Tickets bought for the original date are valid for this date.

============

Op 11 december komt de originele Mai Tai-formatie weer bij elkaar in Paradiso. Samen met vrienden en collega’s geeft de hitformatie uit de jaren 80 een éénmalig jubileumconcert. In 1989 jaar trad Mai Tai voor het laatst op met de originele leden bestaande uit Harriette Weels, Caroline de Windt en Mildred Douglas. In 1985 scoorde Mai Tai haar eerste wereldhit met ‘History’. 

De show staat in het teken van de vele songs die Mai Tai vanaf het begin van haar carrière tot aan de dag van vandaag heeft uitgebracht. Mai Tai nodigt deze avond ook vrienden en collega’s uit met wie zij de liefde voor muziek delen en waarmee zij hebben samengewerkt. Deze gasten zijn Ruth Jacott, Berget Lewis, Frank Boeijen, Jochem Fluitsma en I am Aisha. 

Verwacht swingende 80’s hits als Female Intuition, Body and Soul en Turn Your Love Around, maar ook van de tijdloze songs als Am I Losing You Forever en Fight Fire with Fire. De live band staat onder leiding van Alvin Lewis. Speciaal voor deze gelegenheid is Mildred Douglas voor het eerst sinds 1989 weer te zien en te horen bij Mai Tai om het publiek te trakteren op een reis door de tijd.

Mai Tai bestaat tegenwoordig uit de originele zangeressen Harriette Weels en Caroline de Windt en wordt bijgestaan door Rowena Oemar, Nancy Zeefuik en Ronda Rensch. Jaar in jaar uit, in binnen- en buitenland, geregeld op tour. Harriette Weels over de show: “35 jaar geleden wisten we niet wat ons overkwam toen History plotseling een hit werd en Mai Tai ineens op de kaart stond. 3 jonge meisjes, zoveel meegemaakt en met enorm veel liefde voor muziek. We kijken er ontzettend naar uit om samen met vrienden en collega’s deze muzikale herinneringen weer op te halen!”

View event on Facebook

Line-up

Main Hall

  • Mai Tai
Hqdefault 200602 125138

Mai Tai - 35 Years of History in Paradiso Amsterdam

Hqdefault 200602 125139

Mai Tai - History

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on