What's on
M1llionz hd

M1llionz

M1llionz

Thursday 30 November 2023

Thursday 30 November 2023

In Bitterzoet

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

The M1llionz concert is postponed to September 18, 2024, in Paradiso. The times have not changed. Purchased tickets remain valid for the new date. All ticket buyers will receive an email with further details.

M1llionz, een opvallende rapper uit het Verenigd Koninkrijk, heeft zich snel een unieke positie verworven in de Britse rapscene. Geboren in Birmingham, combineert hij zijn jeugdervaringen met zijn Jamaicaanse afkomst in zijn muziek. Hij begon met voetbal, maar zijn liefde voor muziek groeide, en nu staat hij bekend om zijn verhalende rapstijl. Hij weigert in een hokje te worden geplaatst en zoekt constant naar nieuwe manieren om zich artistiek uit te drukken, zowel in muziek als in visuele kunst. Zijn meest recente project ‘Ghetto Life’ toont groei en een verlangen naar meer veelzijdigheid in zijn muziek. Hij is klaar om zijn openheid en kwetsbaarheid te delen met zijn publiek.

Line-up

Bitterzoet

  • M1llionz
M1llionz

M1llionz

B1llionz

Accept the preferences cookies to view the video.

M1llionz op Spotify

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on