What's on
Paradiso

Lost a child

Lost a child

zondag 4 januari 2015

zondag 4 januari 2015

Thomas Berge, Jennifer Ewbank, Brigitte Nijman, Young Rat Pack  en CPG-Divas treden op tijdens de derde editie van ‘Lost a Child’ in Paradiso op 4 januari 2015. Alle artiesten, die belangeloos hun medewerking verlenen, worden deze middag begeleid door De Heeren van Aemstel Band.  De presentatie is zoals ieder jaar weer in handen van Nance. De kaartverkoop start op vrijdag 24 oktober 2014.  De opbrengst van de kaartverkoop komt geheel ten goede aan de Stichting Lost a Child. Het concert wordt georganiseerd om het leven van onverwacht overleden kinderen te vieren. Voor nabestaanden is het concert een moment om te herdenken en voor anderen een mooi en gevarieerd concert om van te genieten en tegelijk stichting Lost a Child financieel te steunen.

Stichting Lost a Child, waar Linda de Mol ambassadeur van is, organiseert het Lost a Child concert nu alweer voor het derde jaar op rij om het leven van onverwacht overleden kinderen te vieren. Iedereen is welkom. Voor nabestaanden is het concert een moment om te herdenken en voor anderen is het een mooi en gevarieerd concert om van te genieten en tegelijk stichting Lost a Child financieel te steunen.

Lost a Child is een stichting door en voor ouders van plotseling overleden kinderen. Lost A Child helpt getroffen gezinnen kleine momenten te bieden om als gezin verder te kunnen. Verder met het verschrikkelijke verlies dat ze altijd met zich zullen meedragen. Daarnaast wil Lost a Child met behulp van verschillende media, waaronder de website, een platform bieden waar nabestaanden hun gevoelens, problemen en vragen kunnen delen met andere nabestaanden die plotseling hun kind verloren zijn. Zo kan steun worden geboden bij de rouwverwerking en bij het (over)leven na het overlijden van een kind. Ook richt Lost a Child zich op preventie door waar mogelijk een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de veiligheidssituaties voor kinderen.

Paradiso Programme

What's on