What's on
Loren Kramar

Loren Kramar

Loren Kramar

maandag 18 maart 2024

maandag 18 maart 2024

In Paradiso - Upstairs Room

Doors: 19:00, Main programme: 19:30

The concert of Loren Kramar in Paradiso, originally scheduled for March 18th 2024, has been moved to Monday June 17th, 2024. 

Ticket holders have received an email with further information and options for refunds.

Loren Kramar, de nieuwste aanwinst van record label Secretly Canadian, kondigt zijn debuutalbum 'Glovemaker' aan, dat op 26 april uitkomt. Het album verkent ambitie, twijfel en verlangen, en belicht de maskers die we dragen om het leven te navigeren. Met 'Glovemaker' reflecteert Kramar op de universele zoektocht naar verbinding en vangt hierin het contrast van liefde en eenzaamheid in Los Angeles, met aangrijpende teksten en suggestieve synth- en saxofoonarrangementen. De clip van het titelnummer biedt een surrealistisch commentaar op de isolerende aard van roem, met Nick Robinson en Ilana Kozlov in de hoofdrollen. Kramars muziek, geïnspireerd door het oude Hollywood, viert en bekritiseert de beroemdheidscultuur, gevormd door zijn opvoeding en reis in de entertainmentindustrie.

View event on Facebook

Line-up

Upstairs Room

  • Loren Kramar

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Free and secured underground bike parking is available on the opposite side of Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on