What's on
1600 Lonnie Holley

Lonnie Holley + Christopher Paul Stelling

Lonnie Holley + Christopher Paul Stelling

Monday 6 May 2019

Monday 6 May 2019

In Tolhuistuin - Zonzij

Doors: 19:30, Support: 19:00, Main programme: 20:30

  • Program is seated only

Dit concert is verplaatst van Zonnehuis naar Paradiso Noord (Tuinzaal). Tickets gekocht voor de oorspronkelijke locatie, blijven geldig voor de nieuwe locatie. 

De 68-jarige kunstenaar Lonnie Holley is opgegroeid in een gezin met maar liefst 27 kinderen. Hij is onder andere schrijver, beeldhouwer, poëet en performancekunstenaar. Pas op zijn zestigste begon hij aan zijn muzikale carrière. Zijn sound is onmogelijk in een hokje te plaatsen. Het is een mix van psychedelische jazz, rauwe soul, funk, ambient en spoken word. Je moet het luisteren om het te begrijpen. Ook op zijn nieuwe album MITH worden we overladen met diverse genres en dubbele vocale lagen. De teksten van de nummers snijden onderwerpen aan als racisme, politiek en de staat van het land. Het album bestaat uit 10 nummers, waaronder samenwerkingen met 'Laraaji', jazz duo 'Nelson Patton', producer 'Richard Swift' en saxofonist 'Sam Gendel'. Een unieke luisterervaring.

Voorprogramma: Christopher Paul Stelling

View event on Facebook

Line-up

Zonzij

  • Lonnie Holley
  • Christopher Paul Stelling
Hqdefault 181217 154044

I Woke Up

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on