Jungle By N Ight web

Jungle By Night

Jungle By Night

Thursday 18 June 2020

Thursday 18 June 2020

In Paradiso - Main Hall

Doors: 20:00, Main programme: 20:30

  • Program is seated only
  • Limited tickets per person
  • Tickets only sold online

Paradiso heeft strikte maatregelen getroffen om kleinschalige concerten en programma’s mogelijk te maken. Deze zijn in lijn met de geldende richtlijnen van het RIVM. Tickets zijn persoonlijk en kunnen niet worden doorverkocht. Aan de deur wordt om een ID-bewijs gevraagd. Meer informatie over de coronamaatregelen in Paradiso vind je hier. Lees deze voor bezoek door.

Het Amsterdamse collectief Jungle by Night geeft in de grote zaal van Paradiso een concert voor een klein publiek. Het concert wordt vastgelegd en op 27 juni uitgezonden via de kanalen van de band en Paradiso. Jungle By Night produceerde 5 albums, een handvol singles en speelde 500+ concerten in 25 verschillende landen. Voor de twaalfde keer laat de band Paradiso op zijn grondvesten schudden.

===========

Belangrijk: dit programma wordt opgenomen en uitgezonden op Facebook, Youtube en Twitch. Het aanwezige publiek kan tijdens die opnames ook in beeld gebracht worden. Ook wordt het publiek verzocht stil te zijn tijdens de opnames.

Voor dit programma zijn slechts 30 tickets beschikbaar. Tickets zijn alleen online te bestellen met een limiet van 2 tickets per persoon. Een Paradiso lidmaatschap is niet nodig. 

Line-up

Main Hall

  • Jungle By Night
Hqdefault 200616 125135

Jungle By Night

Stormvogel

How to get to Paradiso

Paradiso is on the Weteringschans 6-8 in Amsterdam. That is very close to Leidseplein. From every part of the city there are trams heading towards Leidseplein. From there on out you can walk to Paradiso. Travelling by car is difficult, since there are only a few busy parking lots nearby. 

Paradiso Programme

What's on