Liniker pers foto

Liniker

Sunday 9 July

Tolhuistuin

Doors: 19:30, Main programme: 20:30

Ticket € 26,00

Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Price including € 3,00 service fee
Including day membership

Liniker de Barros Ferreira Campos, bekend onder de artiestennaam Liniker, is een Braziliaanse zangeres en songwriter. Ze begon haar muziekcarrière als onderdeel van de band Liniker e os Caramelows, die in 2015 werd opgericht. De band werd bekend door hun mix van soul, funk en jazz met Braziliaanse ritmes en poëtische teksten in het Portugees. In 2019 bracht Liniker haar eerste soloalbum uit, getiteld 'Goela Abaixo', waarin ze haar persoonlijke en politieke boodschappen overbracht met een mix van verschillende muziekstijlen. Het album werd geprezen vanwege zijn authenticiteit en krachtige boodschap. Liniker is ook bekend om haar activisme en strijd voor sociale rechtvaardigheid en LGBTQ+ rechten in Brazilië. Ze is openlijk transgender en heeft zich uitgesproken tegen discriminatie en geweld tegen de LGBTQ+ gemeenschap. Haar charisma is betoverend en op 9 juli is ze te bewonderen in Tolhuistuin.View event on Facebook

Line-up

Club

  • Liniker
Liniker

Presente

Ticket to the Tropics-pas 2023

Ticket to the Tropics staat voor dansmuziek uit alle werelddelen, oud en nieuw, van samba tot cumbia en van kaseko tot kuduro. Hier stoffen we toffe platen af, duiken we nieuwe pareltjes op en houden we bij welke concerten je niet mag missen.

Met de Ticket to the Tropics-pas kun je voor een vaste prijs jaarlijks een aantal geselecteerde concerten in dit genre bezoeken. De pas gaf de afgelopen drie jaar toegang tot onder meer concerten van Kokoko!, Songhoy Blues, Fatoumata Diawara, Mbongwana Star, Gallowstreet, Felabration met Jungle by Night, Dengue Dengue Dengue, en vele anderen. 

Hoe werkt het
Pashouders moeten een vrijkaart bestellen via een speciale ticketlink die ze per e-mail ontvangen, na activatie van de pas. Entree is alleen op vertoon van vrijkaart EN de fysieke Ticket to the Tropics-pas 2023. Voor sommige programma's is een beperkt aantal vrijkaarten beschikbaar, dus wees er snel bij.

Geldigheid pas
De pas is geldig vanaf 1 januari 2023 t/m 31 december 2023. Let wel op: de pas van 2020/2021 is vanwege corona verlengd en het komende jaar ook geldig voor alle concerten die oorspronkelijk zouden plaatsvinden in 2020/2021 en zijn verplaatst naar 2023. Kijk goed op onze website welke pas geldig is voor het concert wat je wil bezoeken.

Het concert van Liniker is te bezoeken met de Ticket to the Tropics-pas 2023.

How to get to Tolhuistuin

Tolhuistuin (formerly Paradiso Noord) is located at IJpromenade 2 in Amsterdam North. A free ferry is departing from Amsterdam Central Station to Buiksloterweg. Turn left and you’ll walk into Tolhuistuin. For club nights, the rear entrance is used (Buiksloterweg 5C), which can be reached via the Overhoeksplein. Restaurant THT serves an extensive menu for any music lover – making a reservation is recommended.

Paradiso Programme

What's on