What's on
02 Linde Schöne By Atlynn Vrolijk

Linde Schöne + Quessswho

Linde Schöne + Quessswho

Friday 27 October 2017

Friday 27 October 2017

In Bitterzoet

Doors: 20:00, Support: 18:30, Main programme: 21:00

Uit het ogenschijnlijke niets was daar Linde Schöne (1993). De Nijmeegse zangeres tekent in 2014 bij Noah’s Ark en werkt vanaf dan in stilte aan 'Liefde van de Vloer', haar debuut EP die in september 2016 verschijnt. Gelijk na de release maakt Linde indruk met haar liedjes. Ze schrijft realer-than-life teksten die gaan over liefde, de pijn en het geluk, vanaf een plek die vanuit een hiphop state of mind lijkt te komen. Deze combinatie, samen met haar sterke uitstraling en goede live-performance zorgt voor een vliegende start. Na optredens bij onder meer DWDD en 3FM wordt haar show op Noorderslag beoordeelt tot één van de beste van het hele showcase-festival. Singles als 'Club Overleeft Wel', 'Sorry Maar' en 'Liefde van de Vloer' vestigen haar zodanig dat ze een half jaar na haar debuut al voor een 3FM Award wordt genomineerd in de categorie Beste Artiest. 

Op 22 juni stond Linde Schöne in een uitverkochte Paradiso om haar gloednieuwe album Linde van Nimma voor het eerst te laten horen aan het publiek. Na dit onvergetelijke succes staat Linde op 27 oktober in Bitterzoet. 

View event on Facebook

Line-up

Bitterzoet

  • Linde Schöne
  • Quessswho
Lindethumb
Accept the preferences cookies to view the video.

How to get to Bitterzoet

Bitterzoet is located close to Amsterdam Central station. From there you can walk to the venue. There are limited and busy parking lots in the area. 

Paradiso Programme

What's on